Teemu Hiilinen Elektronisen urheilun pioneeri

Elämäni kauhein päivä

Menin tänään ravintolaan syömään ja ne eivät suostuneet myymään minulle lasten annosta, vaikka pyrin vetoamaan samanaikaisesti tasa-arvovaltuutettuun ja Uniceffiin. Päätin kirjoittaa tästä facebookkiin, koska olihan minua niin hirveän julkeasti kohdeltu. Eikä tässä vielä kaikki.

Huomasin, että läheiseen vaatekauppaan oli tullut myyntiin vauvanvaatteita, mistä yksi näytti aivan samalta, minkä olin itse peruskoulussa tehnyt. Siinä oli selvästi kaksi lahjetta ja semmoinen isompi reikä, mistä sen vauvan voi sisään nakata. Olin pöyristynyt. Hirveätä plagiaattia, vai mitä se on. Ajattelin tästä kirjoittaa myös facebookkiin ja iltapuluun.

Ostoskeskuksessa kävellessäni keskellä arkipäivää näin siellä myös selvästi maahanmuuttajan. Semmoisen tumman. Mitä ihmettä nekin tekevät keskellä arkipäivää kaupoissa? Tänne tulevat vain loisimaan, eivätkä tee töitä ollenkaan! Töitähä Suomessa riittää kuulemma kaikille haluaville, kyllähän minä sen tiedän. Saisivat ne työttömätkin mennä töihin. Tästä ajattelin kirjoittaa vielä mielipidekirjoituksen myöhemmin sekä maininnan hompanssifoorumille, jossa minua kehuttaisiin hyvästä bongauksesta ja saisin vertaistukea muilta. 

Eikä tässä vielä kaikki, kun ajelin julkisilla kotiin, niin sinne kyytiin tuli vaikka ketä ihmisiä. Yksikin keksi maksaa kyytinsä kolikoilla. Tämä johti siihen, että kyytini tulikin noin minuutin myöhässä pysäkilleni. Olin täysin loukattu. Kirjoitin tästä heti palautteen omaan facebookkiini, missä päivittelin tapahtunutta ja syyllistin toki kuskin. Kuskin syy se oli, kun ei voinut ajaa kiinni aikataulua. Tämän takia myöhästyin parilla minuutilla salattujen höpinöiden alusta ja en pystynyt katselemaan sarjasta poistuvaa sankariani koko jakson ajan. Olin loukattu, elämäni oli tuhottu.

Huomenna aion pahastua ainakin talvesta, syksystä, lumesta, kylmyydestä, ruokakauppojen sijainneista sekä muiden laiskuudesta. Ehkä myös sitten toisten kirjoituksista interwebsissä, missä he valittavat vain kuinka paskaa kaikki on - myös kusi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Sinun täytyy olla Perussuomaisesti yhteiskunnan epäkohtiin tarttuva kansalainen.
Kaikki mistä valitat, tai pahoitat mielesi; kirjoitat julkisuuteen.
Ne väittävät sen satavan laariin.... En tiedä kenen, mutta niin ne väittävät.

Ironia sarkasmista, eikö se niin mene?

Käyttäjän hiilinen kuva
Teemu Hiilinen

Äsken satoi luntakin ulkona! Nyt on ilmastonmuutos peruutettu. Lokakuussa sataa jo lunta! Nyt se moolokin kita kiinni jo!

Matti Virtanen

Ja yllättäen Tyry käänsi tämänkin ilmion jotenkin perussuomalaisiin.... olet sankarini !!!!

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Elämäni kauhein päivä, ei ollutkaan, vaan Päivän paras,
Teemu Hiilinen, eikä tässä vielä kaikki?

Käyttäjän hiilinen kuva
Teemu Hiilinen

Aivan kauhea päivä tänäänkin ollut. Tein kakkua uunissa ja ohjeessa sanottiin, että paista tunti. Kakkuni pohjasta paloi vähän reunoilta. Toki en käynyt katsomassa sitä, kun kerta ohjeessa sanottiin! Ja tämä vielä kaupalliselta sivulta. Ei voi enää Niksi-Pirkkaankaan luottaa, voiko tuota nyt käyttää jotenkin sukkahousujen kanssa? Kysympä vaan!

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Ei ole helppoa suomalaisella, ei. Kävimme perheen ja yhden vieraan kanssa viime kesänä Ruotsin puolella Övertorneålla syömässä pommes frites korvilla ja aikuisillekin myytiin lastenannokset. Joten kun seuraavan kerran kun tekee mieli lastenannoksia, niin ei muuta kuin laivaan tai lentokoneeseen ja Ruotsiin syömään.

Käyttäjän hiilinen kuva
Teemu Hiilinen

Kuka nyt niin pienillä annoksilla elää? Kyllähän kaikki tietää, että paino on voimaa ja ylipaino on ylivoimaa! Ei tarvitse Ruotsiinkaan enää mennä.

Käyttäjän JuhaKajander1 kuva
Juha Kajander

Helpoimmin Ruotsiin pääsee junalla. Loppuvaiheessa täytyy käyttää bussia.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Minä olen kyllä väylänvartisena käynyt polkupyörälläkin, 3,5 km sillan rajamerkille. Etelän porukoilla on eri juttu.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Kyllä tämä maailma pelastuu, kun oikein uutterasti jaksat kirjoitella:)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Olet käynyt väärässä ravintolassa, esimerkiksi Tampereen Ilveksessä oli ennen gourmet-ravintola, jonka annos vastasi lasten annosta, saati sitten jos halusi syödä vain seuraksi ja tilasi annoksesta puolet.

Kohennahan tuota ravintolakäyttäytymistäsikin, tai älä ainakaan taas mene ns. räkälään, jossa ei saa mitä asiakas tilaa, kyllä se sitten siitä.

Käyttäjän PetSu kuva
Petri Suomi

Eihän suomalainen perinteisesti valita maksamansa palvelun heikosta tasosta. Ranskassa mun perään lähti tarjoilija, kun en jättänyt tippiä. Ei se rahaa halunnut, vaan halusi mut takasin kertomaan mikä meni siinä päivällisateriassa pieleen. No, minä kerroin. Pyysivät tulemaan uudestaan ja ne teki mulle aterian, josta en maksanu mitään. Se oli sellainen jonka halusinkin. Niille kävi ensimmäisellä kerralla kämmi ja kokki sotki jonkun toisen toiveet minun toiveisiin.

Sekin paikka oli sellainen, että olisin pyytänyt vaikka pelkän keitetyn porkkanan ja lasillisen halpaa punkkua, niin se olisi järjestynyt. Ne ovat tajunneet, että minähän niille rahat kassaan tuon, josta työnantaja maksaa niille liksan.

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Sarkasmi on taitolaji, no meni ehkä vähän jonnekin, mutta olis tässä joku pointti, sielujemme syvästä köyhyydestä. Mutta siis kom,enttiisi, mielestäni kusi ei ole paskaa, se on kyllä jämpti näin •-:

Käyttäjän PetSu kuva
Petri Suomi

Tätä syvästi loukkaantumista tapahtuu minullekin nykyään usein, kun olen pakoitettu lukemaan ja kuulemaan uutistenkin yhteydessä ammattiloukkaantujien juttuja. Jostain syystä ne ylittää aina uutiskynnyksenkin.

Jotenkin se tarttuu. Loukkaantuminen joka asiasta. Ei siitä, vaikka joku yrittäs tirvasta turpiin, vaan siitä kun meitä pidetään aivan toopeina.
Kauhee koohotus jostain ministeristä, jonka epäiltiin ensin viikkotolkulla ettei hän älyä erota hommastaan ja sitten toinen sessio kuka tulee tilalle ja sitten loputtomiin siitä, että kuinka hän hoitaa hommat.

Olen syvästi loukkaantunut, kun meillä ei tapahdu mitään tärkeempää. Tai siis tapahtuu, mutta ketä kiinnostaa, että meillä vanhukset hoidetaan huonosti ja vielä huonommin, jos sairastuu.
Tai sekään ei kiinnosta, jos lääkäriin ei pääse kuin tilaamalla varmuudeksi aika 3 kuukauden päähän, jos sattuu tuleen kipeeks tai katkaseen kätensä.

Se on pääuutinen, että gallupeissa joku saa 18.8 kannatuksen ja toinen 18.6. So what sanos Paavo. Prosentit eivät äänestä ja puhelimessa ei ole myöskään kukaan lippua uurnaan saanut.

Tässä tuntuu siltä, että mistään ei saa mitään palvelua. Talvikumeja vaihtaessa huomasin, että vanhat kumit ovat aivan sileet. Toiveikkaana soitin maanlaajuisen ketjun 020 numeroon ja kerroin pitkän tarinan kumeista naiselle, ennekuin hän sai sanottua, että missä ne kumit pitäisi vaihtaa? Yhdistän sinne. Täh? Joo.

Haloo, sanoi miesääni. Tota, joo haloo, tuo keskus yhdisti sulle, että onkos kyseessä rengasliike? Joo, on mut aikoja ei ole. No, en minä sitä, kun kumit pitäs saada uudet, kaikki neljä. Ai jaa, no sitte. Minkäslaiset kumit. Nokiat noi entiset, et jos laitettas uudet samanlaiset. Mitäs kokoa ne on? Öööh, tota 14 tuumaa ja 205 nää on, mutta sitä yhtä lukua en muista. Vanteet on kuitenkin alkuperäiset myyntitilaston top 5 autossa.

Joo, ei ole. miten niin ei ole? Ei niitä saa, kun tehas ei oo Suomessa, ennen sai. Tommoset Yzxxyxx merkkiset löytys, mut ne on tehty marokossa, eikä me niitä ku jobbareille myyvään. Tilaa sitten. Ei onnistu, kun ei tiedä koska saa. Eikö muitakaan? Ei. Sitten sille tuli joku heureka ja haloo keksi, että hänpä näpyttelee tietokonetta. Juu on, kuutjiörit saa, mutta ne pitäs kokeilla mahtuuks kääntymään ja sopiiko vanteelle. Aha, miksi? No ku nää on 220 leveet ja matalat. Nää on hiukka kalliimmatki ku ne Hakat, mutta ihan hyvät muuten. Mulle tuli ruskeakastike mieleen ja kiitin haloota.
Keljutti, niillä ei ole renkaita ja haloo myy ei oota.

No sitten kotona sattu heti perään se, että telkkarin katselukortti ei toiminukkaan. Peli alkamassa ja ruudussa teksti, että ei katseluoikeuksia. Soitin 24h. toiminassa olevaan numeroon.
Odottelin musakkia kuunnellen taas johonkin 020 alkuseen numeroon vastausta ja samalla repäisin joutessani kortin irti ja buuuttasin telkkarin ja lykkäsin kortin takaisin, ei mitään. Kanava on oikea, se luki ohjeessa.
Peli ehti toiseen erään, kun joku haloo taas vastasi (liekkö sukua sille rengasliikkeen haloolle). Ei toimi vai, no sulla on lasku maksamatta. Ei voi olla, kun maksoin sen kerralla vuodeksi kuukaus sitte ja sain näin yhen lisäkanavan.
Ai, no sitte ei se, mutta olekko vaihtanu kanavaa. Meillä se kanava vaihtui viikko sitten. Ei kai, kun se toimi eilen. Nyt ei. Olisko kortissa joku vika ja ehdottelin kaikkea muutakin, kunnes haloo sanoi, että menes hakeen jostain uus kortti. Huomennako? Joo, kun teillä ei ole sellasta paikkaa missä sen vois vaihtaa. Kiitin haloota ja katselin jotain muuta. Naama vakavana kun vaimo tuli kotiin.

Hän ihmetteli, että mikäs sulla ny on, kun oot jos mahdollista, vielä loukatumman oloinen kuin tavallisesti. Ei näy matsi eikä uusia kumeja saa mistään tohon meijän autoon. -No voi sua raukkaa. Otas rauhallisesti. Kun kipaset tonne 50 metrin päähän kuppilaan, niin siellä näet matsista kolmannen erän ja mä tilasin siihen kotteroon Nokian talvikumit, että älä innostu dokaamaan siellä kapakassa, joudut viemään kotteron renkaanvaihtoon huomenna iltapäivällä.

Kuteet niskaan enkä kysyny mistä vaimo ne rankaat taikoi. Mullehan sanottiin, että loppu koko Suomesta. Tänäänhän se nähään. On se hyvä, että kaikki ei ole loukkaantuneita ja jaksaa yrittää. Minä en törmää muihin kuin haloo nimisiin miehiin ja naisiin.

Nyt se kortti on jo vaihdettu. Sen kortin olisi voinut vaihtaa uuteen tuossa kioskilla, joka oli ilalla auki. Se näistä asiakaspalveluista. Se on vaikee laji suomalaiselle. Palveluammatti tarkoitan ja lisäksi niille maksetaan siitä alinta palkkaa mitä maassa voi ja kehtaa. Ne kuitenkin on useinmiten ainoita henkilöitä yrityksestä, joiden kautta se kassaa kilisyttävä maksaja eli asiakas on missään tekemisissä yrityksen kanssa.

Niin ja blokin perusteella vois sanoa, että autotehtaat harrastaa luvatonta kopiointia ihan päntiönään( murresana, joka tarkoittaa toistuvaa, jatkuvaa yms.). Kun katsoo tonne pihalle, niin nuo 10-15 autoo ovat kaikki kuin samasta muotista. Ainoon poikkeuksen tekee vaimon kirkaankeltainen auto, joka sekin on muutoin aivan samanlainen kuin muut, vaikka jokainen on eri merkkiä. 4 pyörää, ovet, takaluukku, kiilamainen muotoilu, lamput kulmissa kuten pyörätkin. Ratti täsmälleen samassa paikassa ja luultavasti sitä rattia kääntämällä ne etupyörät kääntyy kaikissa samalla tavoin. Miksi kukaan ei ole keksinyt sitä patentoida?

Tietsikoissa on sellanenkin patentoitu, kuin hiiren klikkaus. En nyt muista äkkiseltään oliko se IBM:n vain Microsoftin patentoima peräti ja kuka sen patentin nyt omistaa. Miksei kukaan patentoi auton sisältä kääntyviä etupyöriä? Etuvalotkin ovat samanlaiset kaikissa. Ja se äänikin. Kaiketi senkin voisi patentoida, kun Apple kävi oikeutta Samsungia vastaan kännykän kulmassa olevasta kaaresta, kun sen säde sattui olemaan sama kuin heidän phonessaan. Ne hävisi sen, mutta nappi keskellä sitä alareunaa on vielä kesken. Apple keksi laittaa sen napin alareunaan ja patentoi sen.

Niitä on muitakin loukattuja kuin minä ja poliitikot.