Teemu Hiilinen Elektronisen urheilun pioneeri

Kesän tärkein alennusmyynti alkoi

  • Kesän tärkein alennusmyynti alkoi

Steamin kesäalennus on taas aiheuttanut odotettua pelkoa kaikille pelinörteille. Seuraavan 11 päivän aikana Steamista lähtee huomattavalla alennuksella nippu erilaisia pelejä, joka tarkoittaa menettyjä yöunia sekä kevenevää lompakkoa. Koukuttavuutta on lisätty erillisellä pika-alennuksella, joka on voimassa vain kahdeksan tuntia kerrallaan.

Juuri nyt Steamista on ostettavissa vielä seitsemän tunnin ajan uusin versio maailman pelatuimmasta FPS-pelistä Counter-Strikesta. Counter-Strike: Global Offensive on vienyt peliä eteenpäin ja onnistunut yhdistämään aikaisemmin jakaantuneena olleen Counter-Strike -skenen. 

Mikäli zombien ampuminen on sinun juttusi, niin Left 4 Dead 2 on juuri nyt 75% alennuksella ja voit ladata sen kotikoneellesi naurettavaan 4,99 euron hintaan. 

Myös normaalialennuksissa olevat pelit vaihtuvat päivittäin, joten Steamia kannattaa seurata tarkkaan. Valitettavasti alennuksen suosio on tullut liian kovana yllätyksenä myös Valvelle ja koko sivusto toimii nyt hyvin vaihtelevasti.

Tsekkaa Steamin alennukset suoraan Steam Powered -sivustolta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Puheenaiheeseen liittyvää