*

Teemu Hiilinen - Teemu tarttuu toimeen

Suomen elektronisen urheilun maajoukkue saapui Souliin

Suomen elektronisen urheilun maajoukkueen matka World Cyber Gamesin finaaleihin alkoi odotuksella Helsinki-Vantaalla, jossa lumisade yllätti lentokentän. Tunnin ylimääräisen istumisen jälkeen koneessa pääsimme kuitenkin onnellisesti matkaan. Soulissa alkuun majoituimme, ja matka jatkuu tänään sitten varsinaiseen kisakaupunkiin Busaniin. Pieni väsymys aikaerosta johtuen painaa hieman. 

Ensimmäisessä videouutisessa käydään yhdellä Soulia ympäröivistä vuorista, ja tutustutaan GomTV:n studioon, mistä lähetetään StarCraft II -otteluita suorana nettiin sekä myös Koreassa TV-lähetyksenä. Samalla haastattelemme saksalaista ammattiselostajaa, joka on opiskelemassa Koreassa lisää selostamista.

http://www.youtube.com/watch?v=MeTQCXejQ_k&

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän markkuhuusko kuva
Markku Huusko

Ammattityötä Teemu tuo tekemäsi haastattelu videolla.

Timo Härtsi

Tsemppiä kisoihin, kaikki peliin. Onko Teemulla tarkempaa tietoa NHL pelin scenestä ja järjestetäänkö jotain turnauksia vaikkapa Suomessa. Tiedän, että online meininki on vilkasta ja itse pelailen myös niitä pelejä.

Käyttäjän hiilinen kuva
Teemu Hiilinen

NHL -skenellä on ainakin kaksi liigaa, jota he pyörittävät aktiivisesti. Toisessa pelataan 6v6 ja toinen on 1v1. Siellä pelataan lähinnä maineesta ja kunniasta, kun peli ei ole noussut ns. kilpapeliksi.

Viime keväänä järjestimme NHL:ssä Suomen Mestaruuskilpailut yhteistyössä SM-Liigan ja EA:n kanssa. Voittaja pääsi haluamansa joukkueen otteluun sekä käymään pukukopissa pelaajien kanssa keskustelemassa.

Timo Härtsi

Jos tänä vuonna järjestetään jotain turnauksia voisi ainakin tulla katsomaan, kun NHL friikit ottaa mittaa toisistaan. Välillä törmää online pelissä tälläiseen friikkiin joka on niin hyvä tuossa pelissä, että hyvä että saa koko matsin aikana koskettua kiekkoon :) Taitaa pelailla jotkut tuota peliä aika paljon.

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset