Teemu Hiilinen Elektronisen urheilun pioneeri

Kaikki blogit puheenaiheesta Tarinat

Lazarus elää?

Raamatussa (Joh. 11) kerrotaan, kuinka Jeesus herätti kuolleen miehen, Lasaruksen henkiin neljäntenä päivänä tämän kuolemasta. Jeesuksen olivat kutsuneet hätiin Maria ja Martta, Lasaruksen sisaret. Jeesus saapui opetuslapsineen Betaniaan, näiden kotikylään, käski vierittämään kiven luolan suulta, jonne Lasarus oli haudattu ja huusi: 'Lasarus, tule ulos!'. Tämä tulikin luolasta siteisiin käärittynä, kasvot hikiliinan peittäminä. Jeesus käski riisumaan hänet siteistä ja päästämään menemään.

Tuliratas

Mies tuli taimitarhalle ja yritti kurkkia kasvien nimiä. Viimein mies hermostui ja kysyi kauppiaalta, että onko teillä tulisratasta. Myyjä oli harjoittelija eikä tiennyt, vaan riensi kysymään toiselta myyjältä, onko meillä tuliratasta?

Ei ollut. Sattumalta puutarhuri itse kulki siitä ja toinen myyjistä vielä varmisti, että eihän meillä ole sellaista kasvia, kuin tuliratas? Ei ole kiinnostui puutarhuri ja jatkoi kysymyksellä, että millainen sen kukan tulisi olla? Asiakas hieman nolona sanoi, että vaimo oli laittanut asialle ja hänen vain pitää osata ostaa kaksi tuliratasta

Julkaise syötteitä