Teemu Hiilinen Elektronisen urheilun pioneeri

Kaikki blogit puheenaiheesta Ikääntyneet

Организуются многоязычные семинары - Ubuntu workshops: an easier and cheaper PC

RUS - по-русски
SOM - af-Soomaali
FIN - suomeksi
ENG - in English

SUOMEKSI JA ENGLANNIKSI - IN FINNISH AND IN ENGLISH

Tervetuloa oppimaan ilmaisesta ja turvallisesta tietokoneen käyttöjärjestelmästä työpajaan keväällä, kesällä ja syksyllä 2018! Monikielisiä työpajoja järjestetään. [päivitetty ma 27.8.2018: RUS, SOM]

Welcome to learn about a free and secure computer operating system in a workshop in 2018! Multilingual workshops are organized. [updated Mon Aug 27]

Pitkän iän salaisuus on toive ja tavoite!

Nyt japanilainen tiedemies ja nobelisti Yoshinori Ohsumi ennustaa ihmiselle paljon lisää elinaikaa |1. Hienoa, ja nyt taputetaan käsiä. Miksi pitää saada lisää vuosia, kun nykyisetkin jäävät osin hyvänä elämänä, onnena |2, käyttämättä?

 

RAAMATTU VAHVISTAA TODETTUJA ASIOITA

Taannoin neuvostohallinnon tutkijalääkärit totesivat ihmisen kattoiäksi 120 vuotta. Se pitää yhtä Raamatun kanssa. 1.Moos.6:3 : ”Herra sanoi: 'Minä en anna elämän hengen asua ihmisessä miten kauan tahansa. Ihminen on lihaa, heikko ja katoavainen. Olkoon siis hänen elinikänsä enintään satakaksikymmentä vuotta.' ”

Onko kiireisenä pysyminen pitkän iän salaisuus?

Kiireisenä pysyminen on pitkän iän salaisuus

Näin ainakin väittää reumatologiaan erikoistunut tohtori Ephraim Engleman joka täyttää maaliskuussa 104-vuotta, mutta eläkkeelle hän ei ole vielä jäänyt.

Vanhusurheiluliitto

Vanhusurheiluliitto

Juoksijan viimeisimmässä numerossa on mielenkiintoinen uutinen, jonka mukaan Suomen Veteraaniurheiluliitto on muuttanut nimensä Suomen Aikuisurheiluliitoksi.

Ari Paunonen kysyy, mitä vikaa oli vanhassa ja kauniissa nimessä, vaikka se hiukan viittaakin sotaveteraaneihin. Nyt nimi sotketaan myös 20-30-vuotiaisiin, jotka eivät kuitenkaan yllä näihin "aikuissarjoihin".

Tietoa koneelta

Kun kaikilla työikäisillä ei ole kunnollisia tietokonetaitoja, kuinka niitä olisi eläkeläisillä. Moni vanhempi eläkeläinen ei ole työssään tietokonetta koskaan käyttänyt tai tarvinnut.

Julkaise syötteitä